Om os

KDU er for dig mellem 12-30 år, som er politisk interesseret og kunne tænke sig at blive en del af et stærkt fællesskab.

KDU’s historie:

KDU er ungdomsorganisationen for KD og blev grundlagt i 1974.

Bestyrelsen:

Hanna-Maria Lyng

10hmlyng@kd.dk

Jeg valgte at blive en del af KDU fordi at jeg gennem hele min barndom har interreseret mig for politik og fordi at KDU deler mit menneskesyn om at mennesket har en uendelig værdi og ikke må glemmes i det store samfund.

Jeg fandt det nemt at komme ind og engagere mig og blive hørt, som hel ny i KDU. Det gav mig blod på tanden til at blive aktiv og kæmpe for mine egne og KDU´s holdninger.

Jeg følte mig velkommen fra første gang jeg deltog på KDU´s landsmøde og fandt endelig nogle der var lige så politisk engagerede som jeg selv var og delte min begejstring når der blev udskrevet valg m.m. og det har jeg lyst til at give videre til andre unge politisk interesserede, at de må blive hørt og finde en vej at engagere sig på.

Jeg havde ikke troet at da jeg meldte mig ind i KDU i 2014, at jeg en dag skulle være formand for KDU, men nu er jeg formand og jeg elsker det, at have fingeren på pulsen både i KDU og i KD og det er det vildeste, det er det der får min adrenalin til at pumpe.

Mathias Paul Ripley Eilsøe

Jeg valgte at blive en del af KDU fordi at jeg havde et menneskesyn som siger at det enkelte menneske er uendelig værdifuldt og ikke må blive glemt af samfundet.

Jeg fandt hurtigt at det var muligt at engagere mig og faktisk at blive hørt, som ny i KDU. Hvilket gav mig en lyst til at være aktivt med og kæmpe for de værdier jeg selv tror på.

I KDU fandt jeg et stærkt fællesskab som ville gøre en forskel og det motiverede mig endnu mere til at være aktiv i hovedbestyrelsen, og jeg ville være med til at give andre der har lyst, de selv samme muligheder for at blive set hørt og at få en vej for at engagere sig.